Zöldfal Zrt.

Tagvállaltunk tekintélyes múltra tekint vissza a hőre lágyuló műanyagfeldolgozás terén, melynek jogelődjét, a Műanyagipari Szövetkezetet több mint 50 éve alapították. 1999-től Extruform-Karsai Zrt. néven működött, majd az új és egyedi rendszerünknek köszönhetően 2012-ben Zöldfal Zrt.-vé alakultunk át.

 

Cégünk egyik fő termékköre a hőre lágyuló tömeg- és műszaki műanyagokból sík lemezek és fóliák, valamint különböző bonyolultságú profilok extrudálása az elektronikai-, az építő-, a reklám-, és a feldolgozóipar számára.

 

A nagy teljesítményű koextruderen különféle alapanyagú és színű lemezek és fóliák széles skáláját gyártjuk. A gyártás során különféle rétegrenddel tudunk dolgozni, úgy mint AB, illetve ABA. Feldolgozás során 0,5 -7 mm vastagságban, 400-1150 mm szélességben, 500-3000 mm hosszúságban tudunk előállítani kész és félkész termékeket.

 

A vevői igények szerint gyártunk különböző színű termékeket. A termelés során tudunk alkalmazni UV-stabilizátort, antisztatizálót és egyéb töltőanyagokat.

 

Tagvállalatunk másik fontos tevékenységi köre a Karsai Zöldfal-rendszer modul elemeinek gyártása és forgalmazása. A mérnökeink által kifejlesztett Karsai Zöldfal-szerkezet szakszerű telepítése és fenntartása eredményeként gazdag növényzettel borított falfelületet teremthet bárki környezetében.

 

A többségi tulajdon megszerzése: 1999. május

Beépített üzem alapterülete: 1 800 m2

 

 

FŐBB TEVÉKENYSÉGI KÖRÜNK:

  • Karsai Zöldfal-rendszer elemeinek gyártása
  • Elektronikai és híradásipar: egyedi profilok extrudálása
  • Építőipar számára: lámpabúrák, kábelcsatornák, szigetelő- és takaróprofilok, valamint különböző átmérőjű csövek
  • Egyéb csomagolóanyagok: extrudált lemezek és síkfóliák

 

ALKALMAZOTT TECHNOLÓGIÁINK:

  • lemez és fólia koextrudálás
  • profilextrudálás

 

FELHASZNÁLHATÓ ALAPANYAGOK:

HDPE, PP, PC, PS, ABS, PVC, TPE

 

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI TANÚSÍTVÁNYAINK: ISO 9001

8000 Székesfehérvár, Alba Ipari Zóna Zsurló u. 12.

+36 22 510 010

+36 22 510 019

tetszett a cikk?

Ossza meg ismeröseivel!